duminică, 7 octombrie 2018

Totemuri publicitare americane (link)

*** INAPOI ***

II. TOTEMURI  AMERICANE


Totemurile americane sunt placi decorate si inscriptionate avand una sau doua fete identice. Placile sunt sustinute de doi stalpi decorativi ancorati temeinic in sol. Totemurile cu doua fete identice sunt amplasate la marginea drumului, perpendicular pe acesta, astfel incat sa poata fi remarcate si citite din ambele sensuri ale traficului. Totemurile se amplaseaza in proximitatea locatiilor pe care le reprezinta, la inceputul aleilor, pe gazonul sau in gradina din fata imobilului. Si totemurile americane sunt iluminate cu reflectoare pe durata noptii, atunci cand ofera o privelistre feerica, imposibil de ignorat. Dati click pe imagini pentru a le mari.
fig. 7           fig 8   
O firma e cu atat mai eficienta cu cat ea contine mai putin text. Firmele institutiilor romanesti incalca de obicei aceste reguli, ele avand a explica diverse structuri si expune relatiile ierarhice.  Cartea deschisa de pe firma bibliotecii precum si calimara cu pana si documentul alaturat sunt sculptate naturalist, in reliuef, intarind prin simbolurile respective caracterul si destinatia institutiilor.  
Fig. 9
Totemul devine si mai elegant daca i se fixeaza o jardiniera la partea inferioara, jardiniera care sa ascunda reflectorul economic care se aprinde doar pe durata noptii si ilumineaza spectaculos. 
Fig. 10
Fig. 11
Fig. 12
Fig. 13



---------------------------------------------------------------------------
ROSCA'S SRL, unica manufactura romaneasca de firme traditionale                  http://www.roscas.ro/firme.html
                        ---------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu