luni, 28 ianuarie 2013

14. Placi rezidentiale comemorand uraganul Sandy

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *
*      De aici aveti acces spre TREI BLOGURI  si UN WEB SITE "ROSCA'S"                            
*                 3) Restaurari rame antice       (specializat)                                                    
*                 4) ROSCAS     (web site-ul oficial al firmei ROSCAS SRL)                        
*                 5) pe manseta din dreapta paginii puteti gasi linkuri spre postari mai vechi                                                                                                                   
*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  * 


Da, ati citit bine, pana si dezastrele pot fi comemorate daca ai spirit de invingator, iar americanii il au din plin. Prin urmare, ii vei vedea purtand sau dezvelind cu mandrie insemnele si dovezile eroismului si tenacitatii lor in imprejurari in care viata le-a fost candva pe muchie de cutit, in razboaie, cutremure sau uragane necrutatoare.

Cunoscand bine valorile si caracterul americanilor, firma ROSCA'S SRL a creat un produs personalizat care flateaza mandria de a fi supravietuit uraganului Sandy, cel care a lovit recent coasta de est a Statelor Unite, facand nenumarate victime si imense pagube materiale. Concret, este vorba despre o placa rezidentiala care reaminteste calitatea de supravietuitor al uraganului Sandy. Celor ramasi pe drumuri, dar aflati in viata si gata sa o ia de la capat cu reconstructia, placile noastre le vor reaminti valoarea vietii si norocul de a fi supravietuit acolo unde nici caramida, fierul si lemnul  caselor nu au rezistat. Celor ale caror case, dimpotriva, au facut fata furiei naturii, placile noastre le vor reaminti despre trainicia radacinilor proprii si a lucrurilor bine facute in viata. Avand aceasta polivalenta simbolica, nu ne va surprinde succesul acestor placi.
Este inutil sa mai precizam ca norocosii a caror casa a rezistat uraganului vor fi mandri sa se foloseasca de aceasta placa asa cum ii este si rostul, ca placa rezidentiala cu numele strazii si numarul casei, iar ceilalti se vor bucura sa poata face si ei candva acelasi lucru, dupa ce casele lor vor fi fost refacute. 

---------------------------------------------------------------------------
ROSCA'S SRL, unica manufactura de rame de calitate muzeala din Romania, are capacitatea de a ataca orice lucrare de constructie, restaurare sau reproducere in domeniul ramelor si in cel al firmelor traditionale.    www.roscas.ro
---------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu