luni, 10 septembrie 2018

Despre FIRMELE PUBLICITARE ROSCA'S, explicatii si raspunsuri la intrebarile dvs.


OFERTA  DE  FIRME 


Va stam la dispozitie cu cel putin patru tipuri de firme si suntem deschisi provocarilor. Primele doua tipuri (I si II) sunt fixate la sol, celelalte doua sunt fixate pe zid, fatade, garduri

I.  FIRME MONUMENTALE (dati click aici) 

II. TOTEMURI AMERICANE (dati click aici) 

III. FIRME FIXATE IN CONSOLA (dati click aici) 

IV. FIRME FIXATE PE FATADA/ZID (dati click aici) 

Fiecare tip de firma poate fi la randul ei realizat in patru stiluri. 
               A) RUSTIC 
               B) ANTIC 
               C) RETRO  si   D) MODERN 


A L T E   D E T A L I I    U T I L E   D V S.









Firmele de publicitate stradala (mai departe numite simplu "firme") sunt acele firme -luminoase sau luminate- care anunta prezenta, numele si profilul unei afaceri sau institutii. Menirea lor este aceea de reper de orientare comerciala. Firma ideala trebuie  
(1) sa atraga atentia
(2) sa creeze interes si curiozitate,
(2) sa fie memorabila si 
(3) sa fie usor de recunoscut.



ROLUL  FIRMELPR si TOTEMURILOR  ROSCA'S 

Firmele noastre sunt de inspiratie occidentala. Ele aduc un aer tihnit si elegant, de afacere prospera cu bunuri si servicii de buna calitate si de bun gust. De aceea ele sunt potrivite in locatiile selecte din zona butiqurilor, restaurantelor, hotelurilor si pensiunilor, a cramelor, teraselor, pub-urilor si cafenelelor sau floraririilor precum si a cabinetelor sau policlinicilor private. Totemurile si firmele monumentale ne sunt solicitate (in special la export) pentru marcarea complexelor rezidentiale, a parcurilor, localitatilor si pietelor, institutiilor si monumentelor istorice sau de interes turistic.
Firmele noastre traditionale sunt luminate din exterior ceea ce pune in evidenta atuurile lor precum volumele, formele, reprezentarile figurative, texturile si culorile. Prin comparatie, firmele luminoase se citesc. Ele au doar litere si linii luminoase iar trecatorii sunt atrasi prin pulsatiile luminoase, nu prin continut. Firmele luminoase pot fi doar citite, firmele volumetrice ROSCA'S se citesc, se privesc si se admira.

MATERIALELE FOLOSITE  si  DURATA  DE  VIATA  A  FIRMELOR

La construirea firmelor se folosesc doar materiale rezistente la capriciile vremii. Unele materiale rezista mai bine, altele mai putin bine in timp iar pretul platit pentru o firma traduce destul de bine speranta ei de viata dar si ambitiile si increderea intreprinzatorilor. In prezent durata medie de viata a firmelor romanesti este de numai 8 ani. Noi construim cu placere firme pentru cei care se vad rezistand in afaceri timp de multe decenii si sunt interesati de brand, de calitate, tinuta si reputatie in afaceri. Fiind infiintata in aprilie 1991, ROSCA'S SRL demonstreaza prin vechimea ei ca stie ce inseamna calitatea, durabilitatea, brandul, respectabilitatea si loyalitatea fata de clientii ei. 
Pentru stiinta dvs. steagurile si bannerele rezista in timp doar un sezon sau doua,  reclamele autocolantate sunt garantate cel mult doi ani inainte de exfoliere, altele reclame au o durata medie de viata aflata spre zona celor 8 ani mentionati mai sus. Noi ne mandrim ca stim produce firme publicitare care, cu minime cerinte de intretinere si rejuvenare o data la 10-15 ani, dureaza zeci de ani. Indiferent de durabilitatea firmelor si de producatorul lor, este rezonabil sa va asteptati la un proces firesc de imbatranire a suprafetelor expuse elementelor naturii, in special a celor expuse razelor solare.


PROCEDEE  si  TEHNICI  FOLOSITE la REALIZAREA FIRMELOR 

Firmele noastre publicitare se caracterizeaza prin forme, contururi, volume, culori si/sau metalizari.  Ele cuprind in general doua parti: o parte de infomare (text) si o parte de decorativa si figurativa.
Textul poate fi gravatsculptat sau pictat.
Elementele decorative si figurative sunt si ele gravate, frezate, sculptate si/sau pictate.
Suprafetele pot fi la randul lor netede sau texturate.  
Finisarea suprafetelor se face prin vopsire si lacuire sau prin metalizare cu  bronz, alama, aluminiu, argint pur sau aur de 23-24K. Aurul este  
                                            folosit pentru durabilitatea si stralucirea lui nealterata in timp. 



PRETURI

Preturile firmelor noastre variaza in functie de suprafata si complexitatea lor. De la o firma rustica din lemn si pana la o firma nautica sculptata si scrisa cu aur exista o infinitate de posibilitati de realizare atat in ce priveste complexitatea cat si suprafata ori finisarea. Ar fi imposibil sa normam toate aceste posibilitati pentru a va oferi un tabel de preturi specifice sau preturi unitare pe metru patrat sau kilogram.  Preturile firmelor noastre sunt la fel de unice si personalizate precum sunt si lucrarile realizate de aici. Va putem oferi preturi informative daca ne apelati cu proiecte si solutii specifice. 
Pretul contine si valoarea a doua simulari trimise clientilor prin email. 
Pentru a nu risipi timpul clientilor si nici pe al nostru, atunci cand exista un buget limitat la dispozitie vom concepe si alege proiectele in functie doar de acel plafon. Deoarece majoritatea firmelor noastre pot fi montate de clientii nostri in regie proprie, montajul si transportul firmelor la destinatie se calculeaza intotdeauna separat de pretul firmei.   



CUM SE COMANDA si SE LIVREAZA FIRMA DVS. 

Avem o experienta de aproape 30 de ani intr-o afacere ai carei clienti se afla de obicei la mii si mii de kilometri distanta. Asta inseamna ca distantele romanesti nu constituie un impediment atata timp cat vorbim aceeasi limba si folosim si unii si altii internetul pentru a comunica si telefonul mobil pentru a realiza si transmite fotografii sau scurte materiale video. 
Discutiile si schimbul de informatii si imagini se desfasoara exclusiv prin internet si tot asa se primeste si comanda atunci cand toate detaliile au fost acoperite cu raspunsuri si s-a ajuns, pe baza simularilor, la un acord in ce priveste lucrarea de realizat. 
Comanda ferma este un simplu email care descrie specificatia si acopera toate detaliile convenite, inclusiv pretul si termenul de livrare stabilit. Comanda devine valabila odata cu plata prin banca a unui avans de 50% din valoarea lucrarii. La finalizarea lucrarii clientul va inspecta si aproba livrarea firme dupa inspectarea fotografiilor sau filmelor video cu produsul finit. Acesta e momentul cand pot fi aduse mici retusuri daca se dovedesc necesare (de exemplu daca au fost omise semnele diacritice). Livrarea se va face prin Fan Curier sau oricare alt caraus convenit cu beneficiarul lucrarii, dupa achitarea restului de plata. Factura fiscala insoteste produsul la destinatie sau este expediata prin posta la o adresa comunicata de beneficiar. 
COMENZILE SE PLASEAZA de preferinta prin email trimis pe adresa office@roscas.ro sau prin telefon la nr: (+40) 0251-59.28.28 
Adresa noastra este ROSCA'S srl, Str. Bariera Valcii nr. 7, Craiova, casa rosie cu poarta deschisa din imaginea de mai jos



OFERTA  DE  FIRME 


Va stam la dispozitie cu cel putin patru tipuri de firme si suntem deschisi provocarilor. Primele doua tipuri (I si II) sunt fixate la sol, celelalte doua sunt fixate pe zid, fatade, garduri

I.  FIRME MONUMENTALE (click) 

II. TOTEMURI AMERICANE (click) 

III. FIRME FIXATE IN CONSOLA (click) 

IV. FIRME FIXATE PE FATADA/ZID (click) 

Fiecare tip de firma poate fi la randul ei realizat in patru stiluri. 
               A) RUSTIC 
               B) ANTIC 
               C) RETRO 
               D) MODERN 

---------------------------------------------------------------------------
ROSCA'S SRL, unica manufactura romaneasca de firme traditionale                  http://www.roscas.ro/firme.html
                        ---------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu