luni, 12 februarie 2018

ALTE TOTEMURI AMERICANE IN ROMANIA

Totemul american este o firma (de obicei) cu cu doua fete identice care poate fi vazuta din ambele sensuri ale traficului stradal. Firma propriuzisa este sprijinita intre doi stalpi ornamentali cu o alcatuire mai mult sau mai putin complicata.  Firmele publicitare mai mici si mai usoare pot fi sustinute si de un singur brat in forma de L rasturnat sau T cu un brat mai scurt. 

Totemurile americane sunt sunt spectaculos puse in evidenta de existenta unor reflectoare economice montate sub firma, de preferinta chiar pe sol.

Totemul este un mod elegant si sobru de semnalare vizuala a bisericilor mascate de copaci.


Cabinetele medicale au si ele mult de castigat cand se anunta publicului intr-o maniera eleganta, asa cum doar totemurile americane o pot face. 

Restaurantele si terasele castiga si ele vizibilitate si memorabilitate prin intermediul unor reclame publicitare de tipul totemurilor americane plasate la intrare, pe gazon, in preajma soselei sau trotuarului din apropiere.  
Tipologia localitatilor romanesti, cu majoritatea gardurilor si fatadele caselor lipite de trotuar, face dificila adoptarea totemurilor de acest fel. Dar acolo unde exista spatiu intre trotuar/strada si cladire sau o curte interioara aerisita va sfatuiesc sa analizati posibilitatea instalarii unui totem american pentru a va semnala cu succes deosebit afacerea.  

---------------------------------------------------------------------------
ROSCA'S SRL, unica manufactura de firme traditionale                  http://www.roscas.ro/firme.html
                        ---------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu