duminică, 11 februarie 2018

UN TOTEM AMERICAN PE CLISURA DUNARII

Pe Clisura Dunarii exista o puzderie de pensiuni-restaurant insirate pe malul fluviului. Printre cele mai vechi  dintre ele este si "Steaua Dunarii". Cu multi ani in urma am facut pentru aceasta destinatie turistica o firma-totem cu doua fete identice precum si un numar de casa in acelasi stil cu firma. Pentru a intari afilierea cu Dunarea,  elementul stea fiind deja luat de alta pensiune, ne-am decis asupra simbolurilor timona si stiuca aurie care urma sa se clatine intr-o fereastra, de asemenea cu contur de stiuca, decupata in firma propriuzisa. Nimeni nu a mai egalat de atunci in frumusete si eficienta totemul nostru de inspiratie americana pentru simplul motiv ca nimeni din zona nu ne-a mai gasit sa ne ceara sprijinul. In domeniul asta clientii se feresc sa te recomande vecinilor, de teama ca le faci o firma la fel de reusita, ceea ce le-ar scadea apoi din prestigiu si vizibilitate. 

Cele doua fete ale firmei, asa cum se vad ele cand vii dinspre Orsova (stanga), sau cand te intorci la Orsova (dreapta).
Numarul de casa (placa rezidentiala)
Si regasindu-ne in tema unor mancaruri pescaresti foarte gustoase, imi amintii sa va arat si o firma Rosca's straveche pentru un restaurant cu profil pescaresc. Pestele este "viu", adica in relief, sculptat, argintat...  umed, asteptand sa fie tras la tigaie.



---------------------------------------------------------------------------
ROSCA'S SRL, unica manufactura de firme traditionale                  http://www.roscas.ro/firme.html
                        ---------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu