luni, 5 februarie 2018

Pub-urile irlandeze din Romania si firmele lor


Proprietarii House of Iris Coffee doreau sa recreeze o atmosfera irlandeza sau macar sa trimita gandul spre locurile de unde abia se intorsesera pe atunci. Pub-ul de la subsol si terasa de la suprafata (schelaria lemnoasa) trebuiau anuntate intr-o maniera neromaneasca, printr-o firma in consola, atarnata deasupra trotuarului, avand un aspect irlandez cat mai notabil si credibil.    

Cracterul celtic al literelor, culoarile verde, alb si rosiatic (nu chiar portocaliu), frunza de trifoi, banner-ul retro si conturul in key corners au fost tot atatea elemente care ancorau aceasta firma cu doua fete identice de peisajul stradal irlandez. La interior, pe perete, trona o placa purtand o urare irlandeza si ea.


Am vazut multe pub-uri irlandeze in Romania, dar nicicare nu a impins rafinamentul si exigenta pana la punctul in care firmele lor sa arate asa cum trebuie. Nici in Centrul Vechi, din Bucuresti, si nici in alta parte nu veti gasi firme ...mai irlandeze decat cele realizate la Rosca's SRL din Craiova. Si ca sa va conving va mai postez inca doua, mai jos, firme care nu mai au nevoie de niciun comentariu.

---------------------------------------------------------------------------
ROSCA'S SRL, unica manufactura de firme traditionale                  http://www.roscas.ro/firme.html

---------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu